Уебсайт на Keller

Изработване на уебсайт

Изработване на уебсайт с HTML/CSS

Изработване на уебсайт с HTML/CSS/JavaScript

Изработване на уебсайт с Wordpress

Изработване на уебсайт с готов шаблон – HTML/CSS, Wordpress

Изработване на електронен магазин с Wordpress/Woocommerce

Създаване на блог

Създаване на портфолио

Редизайн на уебсайт

Поддръжка на уебсайт

Създаване на уебсайт с HTML/CSS

HTML е езикът, на който "говори" интернет. Всички уеб страници използват HTML и допълнителни технологии. HTML създава структурата на сайта, а CSS осигурява графичното му оформление.

Предимства на HTML/CSS сайтовете са тяхната простота, контрол върху кода и бързото зареждане на страниците им, защото не изискват допълнителни ресурси. Бързината на зареждане на уебсайта е един от основните фактори за добро позициониране на сайтовете в резултатите от търсенето на търсещите машини, като Google.

Ако се нуждаете от представителен уебсайт – сайт, представящ Вас или Вашата компания, и не възнамерявате да осъвременявате сайта си много често, създаденият специално за вашите нужди HTML сайт е добро решение.

Можете да разгледате сайтове, създадени с HTML/CSS, в моето портфолио.

Бързината и чистият код са основни предимства в света на интернет и винаги трябва да се предпочитат, когато е възможно.

Уебсайт на Keller

Уебсайт на Spa Concept

Създаване на уебсайт с HTML/CSS/JavaScript

JavaScript осигурява взаимодействието между Вашия сайт и неговите посетители. Ако се нуждаете от специфични функционалности и специални ефекти, JavaScript може да ги осигури. JavaScript се използва при почти всички съвременни уебсайтове.

Разходка на кучета

Създаване на уебсайт с Wordpress

Wordpress е подходящ за Вас, ако планирате честа промяна и осъвременяване на съдържанието на сайта си.

Wordpress e система с отворен код, която се използва за създаване на уебсайтове и блогове. Системата е базирана на PHP и MySQL и е удобна за въвеждане и осъвременяване на информацията на сайта от потребители без специални познания. Това превърна Wordpress в много популярна платформа за създаване на уебсайтове и блогове. Wordpress може да се използва и за създаване на електронни магазини, форуми и др.

Предимства на Wordpress са бързата и лесна инсталация, бързото конфигуриране на темите за Wordpress (допълнения към Wordpress, които променят графичния му дизайн), наличието на множество допълнителни приложения с различни функционалности, които допълват основната система според нуждите (плъгини).

Недостатък на Wordpress са темите, използвани за промяна на графичния му дизайн. Те често използват готови за употреба системи за дизайн и натоварват сайта с излишен код, който забавя зареждането на страниците. Възможностите за редактиране на този код също са ограничени.

Можете да разгледате сайтове, създадени с Wordpress, в моето портфолио.

Уебсайт на Естедентал, дентална практика

Уебсайт на Logartis, фондация

Създаване на уебсайт с готов шаблон

Предлагат се готови шаблони (темплейти) за сайтове и теми за Wordpress. Eдна от най-популярните платформи за покупка и продажба на готови темплейти е ThemeForest.net.

Предимство на готовите шаблони и теми е изборът на завършен графичен дизайн и по-бързото създаване на уебсайта.

Готовите шаблони обаче са свързани и с много недостатъци – не винаги качествен код, ограничени възможности за редактиране на кода, бавно зареждане на страниците и липса на уникалност на сайта – хиляди други потребители могат да използват същия шаблон.

Уебсайт на Трепка Славова, детски психолог

Изработване на електронен магазин с Wordpress/WooCommerce

WooCommerce е плъгин за електронна търговия за Wordpress. Плъгинът е безплатен, подходящ за малки и средно големи електронни магазини, конфигурира се бързо и лесно. Електронният магазин с Wordpress и WooCommerce е бързо, евтино е ефективно решение за стартиране на електронна търговия.

Eлектронен магазин на Wirepro Tech

Създаване на блог с Wordpress

Wordpress е най-широко използваната платформа за създаване на блогове. Конфигурирането му е лесно и може да бъде използван от потребители без специални познания. На пазара са налични много теми, които придават на личния блог индивидуален облик; тези теми могат да бъдат индивидуално модифицирани за нуждите на клиента.

Личен блог Love-aholic.com

Създаване на портфолио

Портфолиото съдържа избрани работи, които дават представа за предлаганите услуги от лице или компания. Съществуват определени изисквания към изработването на портфолио. Различни технологии могат да бъдат използвани за изработване на портфолио.

Създаване на портфолио

Редизайн на уебсайт

Промяната на дизайна на съществуващ уебсайт е важна и отговорна задача. От една страна, трябва да се осъществи приемственост между старата и новата версия на сайта като се спазват спецификациите на бранда, от друга страна трябва да се създаде нова, по-модерна визия на сайта. Понякога редизайнът на уебсайта на компанията се извършва заедно с промяна на корпоративната идентичност.

Редизайн на уебсайт

Редизайн на уебсайт

Поддържане на уебсайтове

Поддръжка на хостинг и домейн, бекъп, проследяване на неизправности в работата на сайта, актуализиране на Wordpress и плъгини, добавяне на допълнителни функционалности, промени по дизайна на сайта, добавяне и редактиране на съдържание, СЕО (оптимизация за търсещи машини) и др.